OCZ:n uusi Vertex 3 suorittaa 75 000 I/O-operaatiota sekuntiin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

OCZ:n uusi Vertex 3 suorittaa 75 000 I/O-operaatiota sekuntiin
OCZ on lisännyt Vertex 3 -sarjaansa uuden mallin, jossa on keskitytty maksimoimaan I/O-operaatioiden määrä sekunnissa. Asema on muilta ominaisuuksiltaan käytännössä jo aiemmin julkaistu Vertex 3, mutta muistiohjaimen säädöillä Vertex 3 Max IOPS -aseman IOPS-lukemat on saatu nostettu 75 000 kappaleeseen 4 KB satunnaistiedostoja kirjoitettaessa, mikä on markkinoiden nopein tulos SATA-liitäntäisten asemien osalta.

Alkuperäisen version tapaan asema sisältää SATA 6 Gb/s -liitännän ja se perustuu SandForcen SF-2200-muistiohjaimeen.

OCZ:n toimitusjohtaja Ryan Petersen kertoo yhtiön tiedotteessa asemien soveltuvan erityisen hyvin kohteisiin, joissa kokonaiskuormitus ja I/O-operaatioiden määrä nousee tavallista suuremmaksi. Suurista I/O-nopeuksista hyötyvät esimerkiksi tietokantapalvelimet.

Vertex 3 Max IOPS -versio tulee saataville 120 GB ja 240 GB muistimäärillä. Asemien ennakkotilaushinnat ovat 296,99 pienemmän aseman osalta ja 556,99 suuremman osalta.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista