AfterDawn logo

Asuksen uusi kannettava myytiin loppuun kolmessa minuutissa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
8 kommenttia

Asuksen uusi Eee Pad Transformer TF101 -hybridikannettava tuli myyntiin tänään, mutta se myytiin loppuun välittömästi Amazon.com-verkkokaupassa.

Eee Pad Transformer TF101:ssä on yhdistetty tabletin ja minikannettavan hyvät ominaisuudet. Käyttäjä voi irrottaa laitteen kosketustuellisen näytön ja kantaa sitä mukanaan kuten taulutietokonetta. Paljon tietokoneella kirjoittelevat voivat vuorostaan hyödyntää tietokoneen fyysistä näppäimistöä, joka toimii samanaikaisesti näytön telakkana.

Hybridikannettavan kysyntä on ollut yllättävän kova, sillä se myytiin loppuun alle kolmessa minuutissa Amazon.com-verkkokaupassa. Kysyntä transformerilaiselle ratkaisulle näyttäisi olevan kova, koska kaikkia kuluttajia ei kiinnosta pelkkä tabletin-kosketusnäyttö – jotakin hyödyllistä koneellakin on tehtävä.

Edullinen hinta lisäsi varmasti kysyntää jo itsessään. Tietokonetta myytiin Amazonissa 399,99 dollarin hintalapulla. Koneesta löytyy Tegra 2 -järjestelmämikropiiri, giga välimuistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa sekä LAN-/WLAN-/USB- ja HDMI-liitännät.

8 KOMMENTTIA

Thor19931/8

Kuinkakohan iso erä kyseessä? Hyvin toteutettu laitehan toi on ja varmasti taattua Asus laatua.

ArttuH5N12/8

Siinä on saanut tilauksen kyllä mörssätä läpi, että tuollaisen "hybridin" on saanut. Tosin, tuo erän koko kyllä kiinnostaa. 10kpl/3min vai 10000kpl/3min, siinä on pieni ero.

teppoI3/8

Originally posted by ArttuH5N1:

Siinä on saanut tilauksen kyllä mörssätä läpi, että tuollaisen "hybridin" on saanut. Tosin, tuo erän koko kyllä kiinnostaa. 10kpl/3min vai 10000kpl/3min, siinä on pieni ero.

Valitettavasti varastomääristä ei ole tietoa. Amazon.com on kuitenkin sen verran iso pulju, että tuskin millään muutaman kappaleen varastolla ovat liikkeellä.

Zarok4/8

Onhan Transformer tän hetken paras Android-tabletti hinta-laatusuhteeltaan. Toivottavasti Brittien Amazonin julkaisupäivä ei siirry enään.

Tnoi5/8

Minkälainen akunkesto tossa on?

teppoI6/8

Originally posted by Tnoi:

Minkälainen akunkesto tossa on?

Näppäimistön kanssa ilmeisesti 10,5 tuntia

http://www.laptopmag.com/review/tablets/asus-eee-pad-transformer-tf101.aspx?page=4

Zarok7/8

Näppis + tabletti jolloin akkukeston pitäisi olla 16 tuntia. Tietenkin vaikuttaa mitä tekee.

Whiitzer8/8

Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT