MacBook Air saa kesän aikana lisätehoa ja uusia ominaisuuksia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

MacBook Air saa kesän aikana lisätehoa ja uusia ominaisuuksia
Sisäpiirilähteiden mukaan Apple aikoo päivittää ultra-ohuen MacBook Air -kannettavan sisuskaluja ja ominaisuuksia kesän aikana. AppleInsider-sivusto kertoo, että luvassa Intelin uusinta tarjontaa edustavat Sandy Bridge -prosessorit sekä alkuvuodesta MacBook Pro -kannettavissa nähty Thunderbolt-väylä.

MacBook Air lanseerattiin viime lokakuussa ja aiemmin kalliiseen sarjaan saatiin myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja. Halvempien mallien lisäys siivitti Airien myynnin hyvän vauhtiin, mutta alkuvuodesta julkaistut tehokkaammat MacBook Pro -kannettavat ovat syöneet Airin myyntilukuja kevään aikana.

Nykyinen Air-malli perustuu Intelin vanhemman sukupolven 45 nm tekniikalla valmistettuihin Penryn-pohjaisiin Core 2 Duo -suorittimiin. AppleInsiderin lähteiden mukaan kesäkuussa on odotettavissa uusimpiin Core i5 - ja Core i7 -prosessoreihin perustuvat mallit. Prosessoripäivitys tarkoittaa samalla myös näytönohjaimen päivitystä Intelin uusimpaan integroituun tarjontaan.

Tehonlisäyksen lisäksi luvassa on myös Thunderbolt-liitäntä. Uutta liitäntää tukevia lisälaitteita on myynnissä vielä kohtalaisen vähän, mutta valikoima kasvanee tulevaisuudessa, kun tuki tekniikalle yleistyy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille