Lenovolta tulossa Android-tabletti bisneskäyttäjille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Lenovolta tulossa Android-tabletti bisneskäyttäjille
Tabletteja ei juuri nähdä sopivina laitteina vakavasti otettavaan työkäyttöön, sillä fyysisen näppäimistön ja toimistosovellusten puutteesta johtuen ne soveltuvat parhaiten kevyeen nettisurffailuun, pelailuun tai videoiden katseluun. Pitkään bisneskäyttäjien suosiossa ollut Lenovo aikoo ilmeisesti muuttaa tilanteen nimenomaan bisneskäyttöön suunnitellun Android-tablettinsa avulla.

This is my next -sivuston tietojen mukaan ThinkPad Tablet tai Think Slate -nimellä kutsuttu laite perustuu muiden Honeycomb-tablettien tapaan Nvidian Tegra 2 -alustaan. Laite on 10,1 tuuman kokoinen ja siitä löytyy keskimääräistä laadukkaampi 1280x800 kuvapisteen IPS-paneeli. Paneeli tukee stylus-kyniä, joiden avulla muistiinpanot voi kirjoittaa käsin tai käyttää tablettia piirtoalustana luonnostelutyössä.

Liitäntöjen puolesta tarjolla on USB 2.0, Micro-USB ja Mini-HDMI sekä täysikokoinen SD-korttipaikka. Verkkoyhteydet hoituvat 3G-tekniikalla ja luvassa on myös 4G-malleja. ¨


Lenovo tarjoaa Think Slatelle lisävarusteena telakointiasemaa, jonka avulla tabletti muuttuu erehdyttävästi perinteisten ThinkPad-kannettavien näköiseksi ja joka tekee kirjoittamisesta suoranaista juhlaa pelkkään kosketusnäyttöön verrattuna. Lisäksi laite sisältää läjän nimenomaisesti bisneskäyttäjien tarpeisiin kehitettyjä sovelluksia.

This is my next tarjoaa ison läjän kuvia ja esittelydioja laitteesta, mutta pientä epäilystä herättää diojen muutamat ristiriidat sekä joidenkin kuvien päiväys vuodelle 2009, jolloin tablet-Androidista ei tiedetty edes Googlella. Sivuston lähde kertoo Think Slaten hinnan asettuvan iPadin tasolle 499 dollariin, mikä vaikuttaa erittäin kilpailukykyiseltä, jos tiedot pitävät paikkansa.

1 kommentti

Solonen
Näyttää ihan ostettavalta jo, jos tuo hinta pitää paikkaansa ja jos suomi ei lisää +50% lisää siihen :/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille