Intel aikoo paketoida Sandy Bridge E -prosessorit vesijäähdytyksen kanssa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Intel aikoo paketoida Sandy Bridge E -prosessorit vesijäähdytyksen kanssa
Intel esitelmöi kuluvalla viikolla prosessoreidensa ylikellotusmahdollisuuksia. Olennaisena osana esitelmää oli tietysti jäähdytysratkaisut ja niiden tulevaisuus.

Erään dian mukaan Intel harkitsee mahdollisuutta toimittaa vuoden lopulla ilmestyvien Sandy Bridge E -prosessoreiden mukana vesijäähdytyksen. Sandy Bridge E -prosessorit tulevat olemaan yhtiön lippulaivamalleja, joiden kohderyhmänä on kaikkein innokkaimmat ylikellottajat.

Tehokas vesijäähdytys palvelisi asiakaskunnan tarpeita, mutta on eri asia ovatko ylikellottajat valmiita maksamaan valmiista jäähdytyksestä. BSN.comin mukaan halvimmat mallit maksaisivat huokeat 370 dollaria. Diasta ei kuitenkaan selviä sitä, että tultaisiinko ilmajäähdytyksellä varustettuja SNB E -prosessoreita lainkaan toimittamaan markkinoille. Jos tullaan, niin kaikkein edullisimmat boxed-prosessorit saattaisivat olla juuri näitä.

Samaisessa diassa esiintyi Asetekin valmistama, Corsairin brändillä myytävä, jäähdytysratkaisu. Ei ole kuitenkaan tietoa mitä jäähdytystä Intel on harkinnut käyttävänsä. Asetekin lisäksi lähinnä CoolIT Systemsiltä löytyy tarpeeksi kapasiteettia vastaamaan Intelin tarpeita.

1 kommentti

Varpomaa
Jaa, ei tää ollu edes uus juttu. Itseasiassa, aika vanha juttu jo... Luin jostain jo juttua.

Western Digital 1TB, 2xGTX680, Intel Core i5-2500K, Corsair AX 1200W, CM Storm Scout, 8gb DDR3

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille