AfterDawn logo

Intel aikoo paketoida Sandy Bridge E -prosessorit vesijäähdytyksen kanssa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Intel esitelmöi kuluvalla viikolla prosessoreidensa ylikellotusmahdollisuuksia. Olennaisena osana esitelmää oli tietysti jäähdytysratkaisut ja niiden tulevaisuus.

Erään dian mukaan Intel harkitsee mahdollisuutta toimittaa vuoden lopulla ilmestyvien Sandy Bridge E -prosessoreiden mukana vesijäähdytyksen. Sandy Bridge E -prosessorit tulevat olemaan yhtiön lippulaivamalleja, joiden kohderyhmänä on kaikkein innokkaimmat ylikellottajat.

Tehokas vesijäähdytys palvelisi asiakaskunnan tarpeita, mutta on eri asia ovatko ylikellottajat valmiita maksamaan valmiista jäähdytyksestä. BSN.comin mukaan halvimmat mallit maksaisivat huokeat 370 dollaria. Diasta ei kuitenkaan selviä sitä, että tultaisiinko ilmajäähdytyksellä varustettuja SNB E -prosessoreita lainkaan toimittamaan markkinoille. Jos tullaan, niin kaikkein edullisimmat boxed-prosessorit saattaisivat olla juuri näitä.


Samaisessa diassa esiintyi Asetekin valmistama, Corsairin brändillä myytävä, jäähdytysratkaisu. Ei ole kuitenkaan tietoa mitä jäähdytystä Intel on harkinnut käyttävänsä. Asetekin lisäksi lähinnä CoolIT Systemsiltä löytyy tarpeeksi kapasiteettia vastaamaan Intelin tarpeita.

1 KOMMENTTI

Varpomaa1/1

Jaa, ei tää ollu edes uus juttu. Itseasiassa, aika vanha juttu jo... Luin jostain jo juttua.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT