PCMark 7 ennakkotilattavissa, julkaisupäivä varmistui

Kirjoittaja Teemu Laitila,

PCMark 7 ennakkotilattavissa, julkaisupäivä varmistui
Futuremark on ilmoittanut, että yhtiön aiemmin julkistama PCMark 7 -testiohjelma tulee saataville toukokuun kolmas päivä. Yhtiö ottaa myös vastaan ennakkotilauksia maksullisista versioista. Futuremark tarjoaa sovelluksesta useampia versioita niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttöön.

Harrastajille on suunnattu ohjelmiston ilmainen PCMark 7 Basic Edition -versio, joka sisältää rajoittamattoman määrän testikertoja käyttäen pääasiallista PCMark-testiä. Lisäksi käyttäjätä voivat selata verkosta muiden tuloksia ja tallentaa yhden oman tuloksen verkkotietokantaan.

Enemmän ominaisuuksia kaipaavat käyttäjät voivat panostaa noin 40 dollarin hintaiseen PCMark 7 Advanced Edition -versioon, joka tarjoaa enemmän testejä ja kuormitustapoja. Maksullinen versio ei rajoita tallennettavien tulosten määrää eikä se sisällä mainoksia.

Ammattimaisille testaajille on tarkoitettu PCMark 7 Professional Edition, joka sisältää oikeuden käyttää tuloksia kaupalliseen tarkoitukseen. Ammattilaisversion etuna on muun muassa mahdollisuus automatisoida useita testejä komentoriviltä suoritettavaksi. Lähes 1000 dollarin version ostamalla saa myös tuotetuen Futuremarkin puolesta.


Lisäksi tarjolla on kevytversio, joka on tarkoitettu esimerkiksi pienempitehoisten laitteiden kuten miniläppäreiden tai tablettien testaamiseen.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1150 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
HP:n kannettava, Windows hakukenttä ei toimi 2 Kannettavat tietokoneet
Biisiketju 5083 Vapaata keskustelua
Windows 11 - Keskustelu 144 Windows -ongelmat
Finelite.org trackeri 5 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Mitä pelejä pelaat? 9 PC:n pelit
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! 8 Vapaata keskustelua
C kasetilta musaa läppäriin 15 Mediasoittimet
Päivitystä vai uutta? 8 Uutta tietokonetta ostamassa
Teams sovellus 3 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä