PCMark 7 ennakkotilattavissa, julkaisupäivä varmistui

Kirjoittaja Teemu Laitila,

PCMark 7 ennakkotilattavissa, julkaisupäivä varmistui
Futuremark on ilmoittanut, että yhtiön aiemmin julkistama PCMark 7 -testiohjelma tulee saataville toukokuun kolmas päivä. Yhtiö ottaa myös vastaan ennakkotilauksia maksullisista versioista. Futuremark tarjoaa sovelluksesta useampia versioita niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttöön.

Harrastajille on suunnattu ohjelmiston ilmainen PCMark 7 Basic Edition -versio, joka sisältää rajoittamattoman määrän testikertoja käyttäen pääasiallista PCMark-testiä. Lisäksi käyttäjätä voivat selata verkosta muiden tuloksia ja tallentaa yhden oman tuloksen verkkotietokantaan.

Enemmän ominaisuuksia kaipaavat käyttäjät voivat panostaa noin 40 dollarin hintaiseen PCMark 7 Advanced Edition -versioon, joka tarjoaa enemmän testejä ja kuormitustapoja. Maksullinen versio ei rajoita tallennettavien tulosten määrää eikä se sisällä mainoksia.

Ammattimaisille testaajille on tarkoitettu PCMark 7 Professional Edition, joka sisältää oikeuden käyttää tuloksia kaupalliseen tarkoitukseen. Ammattilaisversion etuna on muun muassa mahdollisuus automatisoida useita testejä komentoriviltä suoritettavaksi. Lähes 1000 dollarin version ostamalla saa myös tuotetuen Futuremarkin puolesta.
Lisäksi tarjolla on kevytversio, joka on tarkoitettu esimerkiksi pienempitehoisten laitteiden kuten miniläppäreiden tai tablettien testaamiseen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille