Seuravaa Windows vuosi nettiin - katso ruutukaappaukset!

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (8)

Seuravaa Windows vuosi nettiin - katso ruutukaappaukset!
Microsoftin tulevan Windows 8 -käyttöjärjestelmän esiversio on odotetusti livahtanut julkiseen jakeluun. Julki tulleen version numero on 6.1.7850. Nykyinen uusin Windows 7 on tarkalta versionumeroltaan 6.1.7601, eli kyseessä on erittäin aikainen testiversio.

Kehityksen alkuvaiheesta johtuen ulkoasu on lainattu lähes kokonaan nykyisestä Windowsista. Yksi harvoista uudemman version paljastavista uudistuksista on ikkunoiden oikean yläreunan nappien ulkoasun muuttuminen ja hienoinen uudelleensijoittelu. Aiempien uutisten mukaan Microsoft olisi tuomassa Office-sovelluksista tuttua Ribbon-käyttöliittymää myös Windows Exploreriin, mutta tähän versioon ominaisuus ei ole ehtinyt.

Tuleva Windows-versio on tarkoitus kääntää toimimaan myös tablet-laitteilla ja kosketusnäyttöön perustuvia laitteita varten on suunnitteilla täysin oma käyttöliittymänsä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tulevia vuotoja.Katso ruutukaappaukset galleriasta!.

8 kommenttia

Ozss
Täytyy olla jo melko pula uutisista, kun tämmösiä julkaistaan. No joo onhan tässä varmaan jutun kirjoittaja vaivaa nähnyt kun "latasi Finbytesistä" tämän "Windows 8 esiversion" ja otii siitä muutamaia kuvankaappauksia. :-)
Pelemane
Ei ole itse edes kuvankaappauksia ottanut vaan kopioinut täältä:http://www.betaarchive.com/screenshots/index.php?load=Windows%208%20Build%207850/
5trummer
"Täytyy olla jo melko pula uutisista, kun tämmösiä julkaistaan." Mikähän sitten olisi uutisoinnin arvoista? Ei se että ihmiset voivat halutessaan ladata varhaisen version maailman suosituimman käyttöjärjestelmän seuraavasta versiosta?
Mummy
Must noi kuvat näytti ennemminki seuraava W7 SP.n kuvilt, jonka joku o vaa viilassu W8 nimel nettii, Aprilli pilaks.

Mut kaise W8kin vois olla yht hyvi, Windowsin tuntie.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. huhtikuu, 2011 @ 20:05
Thor1993
Veikkaisin, että lopullisen W8:n ulkoasu tulee eroomaan paljon tästä..
teppoI
Originally posted by Mummy:
Must noi kuvat näytti ennemminki seuraava W7 SP.n kuvilt, jonka joku o vaa viilassu W8 nimel nettii, Aprilli pilaks.

Mut kaise W8kin vois olla yht hyvi, Windowsin tuntie.
Windows 8 on tällä hetkellä M3-vaihessa, joten ei ole lainkaan ihme että käyttis muistuttaa monilta osin edeltäjäänsä. Olihan W7:kin aluksi vain kopio Vistasta. Isoimmat uudistukset tulee vasta myöhemmässä vaiheessa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. huhtikuu, 2011 @ 21:04
Lamma
Originally posted by Mummy:
Must noi kuvat näytti ennemminki seuraava W7 SP.n kuvilt, jonka joku o vaa viilassu W8 nimel nettii, Aprilli pilaks.

Voihan se olla, että tuolla kuvalla on jotain tekemistä kasin kanssa. Kuitenkin versionumeron minot & major on sama kuin seiskalla - vain buildia on kasvatettu. Minusta tuo versio numero ennemminkin osoittaa, että kuva on seiskan kehitysversiosta eikä uudesta kehityshaarasta.
ArttuH5N1
Tässä ei kyllä' valitettavasti nähty paljon mitään :(

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille