SilverStonelta Raven RV03

Kirjoittaja Panu Roivas,

SilverStonelta Raven RV03
SilverStonen Raven-sarja saa pian uuden RV03-mallin, joka käyttää Raven- ja Fortress-sarjoista tuttua erikoista komponenttisijoittelua.

Uusi Raven RV03 poikkeaa RV02-mallista huomattavasti, ja ulkoisesti se on hieman korkeampi ja leveämpi, mutta syvyyttä sillä on huomattavasti vähemmän. Emolevy on edelleen käännetty 90-astetta normaalista, ja kotelon pohjalla on kaksi 180 mm Air Penetrator -tuuletinta. Myös virtalähteen sijoittelussa ollaan poikettu normaalista, asettamalla se kotelon etuosaan.

RV03-mallista löytyy 7 asemapaikkaa ja siihen saa asennettua maksimissaan kymmenen kiintolevyä ja kaksi SSD-levyä. Katolla sijaitsevassa I/O-paneelissa on kaksi USB 3.0 -liitäntää ja audioportit. Raven RV03 on ennakkotilattavissa 139,99 dollarin hintaan, ja sen pitäisi olla saatavilla ensi viikosta lähtien.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille