Asetek lisäsi nesteen lämpötilaa seuraavan tuulettimen vesijäähyyn

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Asetek lisäsi nesteen lämpötilaa seuraavan tuulettimen vesijäähyyn
Suljettuja vesijäähdytysjärjestelmiä valmistava Asetek on lisännyt pumppuihinsa ominaisuuden, joka mahdollistaa jäähdytinkennon tuulettimien nopeuden säätämisen järjestelmässä kiertävän veden lämpötilan perusteella. Veden lämpötilasta riippuva pyörimisnopeus vähentää äkillisen kuormituksen aiheuttamia melupiikkejä nostamalla tuulettimen nopeutta huomattavasti tasaisemmin.

Tuulettimet voidaan asettaa toimimaan automaattisesti lämpötilan mukaan tai käyttäjä voi itse säätää asetuksia Chill Control -sovelluksen avulla. Chill Control mahdollistaa tuulettimen nopeuskäyrän manuaalisen säätämisen, jolle saattaa löytyä käyttöä esimerkiksi ylikellotustilanteissa.

Uutta tekniikkaa sisältävät pumput ovat jo käytössä Antecin Kühler H2O 620 -järjestelmässä.


"0"/>

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista