GeForce GTX 590 myytiin jo loppuun Yhdysvalloissa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

GeForce GTX 590 myytiin jo loppuun Yhdysvalloissa
Monet Yhdysvaltain isoimmista jälleenmyyjistä ovat jo tyhjentäneet varastonsa kaikista Nvidian viime viikolla julkaisemista GeForce GTX 590 -näytönohjaimista. Tarjonnan nopea loppuminen ei ole erityinen yllätys, sillä aikaisempien tietojen mukaan GeForce GTX 590:tä on valmistettu vain pienehköjä määriä.

Vaikka amerikkalaisille GeForce GTX 590 on kelvannut hyvin, Euroopassa tarjontaa on jäljellä ja suomalaisten verkkokauppojen varastosaldot näyttävät plussaa useampien mallien osalta. Syyksi heikommalle Euroopan menekille on epäilty liian korkeaa hintaa verrattuna sen pääasialliseen kilpailijaan Radeon HD 6990:n.

Suomessa GeForce GTX 590:n hinnat vaihtelevat 700 euron molemmin puolin kun suorituskykyisempi Radeon HD 6990 maksaa halvimmillaan yli 50 euroa vähemmän. Eurooppalaisissa nettikaupoissa GeForce GTX 590:n hintaa on kuitenkin pudotettu jo 600 euron tuntumaan, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon teho-ohjaimen etsijälle.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille