Bulldozer toimii myös MSI:n AM3-emolevyissä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Bulldozer toimii myös MSI:n AM3-emolevyissä
Asus yllätti tekniikkayhteisön muutama viikko sitten ilmoittamalla mahdollisuudesta päivittää useat nykyiset emolevymallit tukemaan AMD:n tulevia Bulldozer-prosessoreita huolimatta AMD:n aiemmista tiedoista. Nyt myös MSI on liittynyt Bulldozerin tukijoiden joukkoon ja ilmoittanut, että useat yhtiön nykyisistä AM3-kannallisista emolevyistä tukevat Bulldozer-prosessoreita pelkän BIOS-päivityksen avulla.

MSI:n tiedotteen mukaan kokonaista kymmenen nykyistä emolevymallia on mahdollista päivittää tukemaan tulevia Bulldozer-prosessoreita. Mukana on high-end-malleja kuten 890FXA-GD70 ja 890FXA-GD65, mutta myös halvemman hintaluokan emolevyjä kuten MSI 870A-G46 sekä MSI 760GM-P33.

Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa onko kaikki Bulldozer-prosessoreiden ominaisuudet mahdollista saada käyttöön vanhemmissa emolevyissä, vai vaaditaanko parhaaseen mahdolliseen tukeen 900-sarjan piirisarja. Nvidia on kuitenkin ilmoittanut, että SLI-tuki on tulossa vain 900-sarjan emolevyihin.

2 kommenttia

Tore2003z
vittu näiden kanssa, se on varma että jos ei monta kertaa vuodessa päivitä niin emoa hankittaessa ei tarvitse ajatella yhteensopivuutta paskan vertaa, seuraava tarvittava cpu on aina yhteensopimaton. Siat!
Hoijari
En usko, että pystyy antamaan samaa suorituskykyä kuin puhdas uusi kanta... Taitaa BD jäädä Intelin jalkoihin tälläkin kertaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille