GeForce GT 530:n tiedot julki

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

GeForce GT 530:n tiedot julki
Hongkongilainen näytönohjainvalmistaja AFOX on erehtynyt vuotamaan Nvidian GeForce GT 530 -ohjaimen tekniset tiedot verkkosivuillaan. Ennen vuotoa koko näytönohjaimen olemassaolosta ei ollut tietoakaan.

Kuten kortin nimestäkin voi jo päätellä, niin kyseessä on kaikkein edullisin ja samalla hitain 500-sarjan ohjain. Sen suositushinta asettunee sadan dollarin tietämille. GeForce GT 530:n grafiikkaydin toimii 750 ja CUDA-ytimet 1500 megahertsin taajuudella. Valitettavasti CUDA-ytimien lukumäärä ei vuotanut muiden tietojen mukana. Ohjaimesta tiedetään lisäksi se, että siinä on 128-bittinen muistikaista, jonka toisessa päässä on yksi tai kaksi gigatavua DDR3-muistia (1333 MHz, DDR: 2666 MHz). Ulostuloja on kolme: VGA, DVI ja HDMI.

AFOX on päätynyt ohjaimen kohdalla aktiivijäähdytykseen, johon se on valinnut melkolailla suuren tuulettimen. Ohjaimen julkaisuaikataulua ei toistaiseksi tiedetä, mutta virallisia tietoja tuskin tarvitsee odottaa kovin kauaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille