Uusi artikkeli: Testissä Intelin 510-sarjan SSD-asemat

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Testissä Intelin 510-sarjan SSD-asemat
Intel julkaisi jokunen viikko sitten uudet 510-sarjan SSD-asemat. 510-sarja on Intelin ensimmäinen nopeampaan SATA 6 Gb/s -liitäntään perustuva SSD-asema, jonka julkaisu sattuu sopivasti yhteen yhtiön ensimmäisten uusien nopeaa SATA-liitäntää tukevien piirisarjojen kanssa. 510-sarja perustuu vanhemmissakin asemissa käytettyyn 32 nm:n flash-muistiin sekä Marvellin muistiohjaimeen.

SATA 6 Gb/s ei ole enää harvinaisuus markkinoilla ja siihen perustuvia SSD-asemia on nähty muun muassa Crucialilta (RealSSD C-300) ja OCZ:lta (Vertex 3). Tässä testiartikkelissa Intelin 510-sarja laitetaan vastakkain muiden markkinoilta löytyvien SATA 6 Gb/s -asemien kanssa ja sitä verrataan myös Intelin aiemman sukupolven X25-M-asemaan, joka ilmestyessään asetti standardin nopealle suorituskyvylle.

510-sarja ei ole kuitenkaan varsinainen seuraaja kovaan maineeseen nousseelle X25-M-mallille, vaan kyseessä on välimallin asema joka tuotiin markkinoille ennen tänään julkaistua 320-sarjaa, jonka testi on luvassa ensi viikolla.Testissä Intelin 510-sarjan SSD-asemat: SATA 6 Gb/s saapuu

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille