AMD haastaa Nvidian: Pelkät puheet nopeudesta eivät riitä ilman todisteita

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

AMD haastaa Nvidian: Pelkät puheet nopeudesta eivät riitä ilman todisteita
AMD julkaisi eilen sivuillaan harvinaisen suoran kilpailuhaasteen, jossa Nvidialta vaaditaan todisteita yhtiön tiedotteissa mainitusta "maailman nopeimmasta" näytönohjaimesta. Nvidia kehuskeli viime viikolla julkaistun GeForce GTX 590:n olevan markkinoiden nopein, mutta AMD:n blogikirjoituksessa viitataan useisiin arvostettuihin tekniikkasivustoihin, joiden testit näyttäisivät osoittavan toisin.

Myös AMD on mainostanut Radeon HD 6990 -ohjainta maailman nopeimpana, mutta yhtiön mukaan väitteiden tueksi on osoitettu konkreettisia testituloksia. AMD huomauttaa, että Radeon HD 6990:n nopeus todettiin esimerkiksi alan standardiksi muodostuneen Futuremarkin 3DMark 11 -testiohjelman avulla. Nvidia sen sijaan ei ole pystynyt esittämään samanlaisia todisteita.

AMD:n Dave Erskine esittääkin Nvidialle suoran haasteen. Erskine vaatii väitteiden tueksi testituloksia, jotka osoittaisivat puheiden taustalla olevan muutakin kuin ilmaa.

Nvidia ei ole vielä vastannut AMD:n haasteeseen, mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan tilanteen kehitystä..

2 kommenttia

Thor1993
No ihan samoilla linjoilla itekki, että eihän siinä oo mitään ideaa mainostaa jotain maailman parhaaksi ilman todisteita. Eli, "No pic, no proof".

P.S"arvotettuihin"
JoniS
turha kortti toi uus nvidian muutenkin testit tehdään vajail asetuksil sen takia et se jaksais mennä atin edelle sit kun nostaa asetuksia niin vähän muuttuu se tilanne.

i7-4770k@4,4GHZ/R9 290 OC+accelero xtreme III/8gb ddr3 1600mhz/Gigabyte z87x-d3h/Phanteks PH-TC14PE/5x fractal 140mm low speed/Fractal R4/Seasonic platinum 760w/samsung 830 256gb ssd/500gb hdd/Roccat kone xtd ja roccat isku.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille