MSI julkaisi HD 6970 ja GTX 580 Lightning -näytönohjaimet

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI julkaisi HD 6970 ja GTX 580 Lightning -näytönohjaimet
MSI on tänään julkaissut kaksi Lightning-sarjan näytönohjainta, MSI N580GTX Lightning ja R6970 Lightning. Molemmissa korteissa käytetään MSI:n Twin Frozr III -jäähdytystä.

Aikaisemmista Lightning-sarjan korteista tuttuun tapaan uusissa tulokkaissa käytetään MSI:n järeää Power4-virransyöttöä. PWM-moduuli on kaksi kertaa suurempi ja kykenee myös syöttämään korteille tuplasti virtaa referenssimalliin verrattuna. Myös muissa komponenteissa ei ole säästelty, vaan MSI käyttää muun muassa Proadlizer kondensaattoria ja CopperMOS MOSFETtiä virransyötön parantamiseen, joka osaltaan auttaa korttia venymään kellotettaessa.

Twin Frozr III -jäähdytys koostuu kahdesta 9 cm PWM-tuulettimesta ja molemmille korteille erikseen suunnitellusta lämpösiilistä. Referenssimalliin verrattuna N580GTX ja R6970 ovat 21/26 astetta viileämpiä rasituksessa, äänentason ollessa samalla 5/11 dB matalampi.

MSI tuotesivut

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille