Samsung vihjaa tableteista pohjoismaiden LTE-verkkoihin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung vihjaa tableteista pohjoismaiden LTE-verkkoihin
Samsung on aikeissa julkaista uudesta 8,9 tuuman kokoisesta Galaxy Tab -taulutietokoneestaan Suomenkin tulevissa LTE-verkoissa toimivan version. Tähän mennessä julkaistut harvalukuiset LTE-verkkoihin tarkoitetut laitteet ovat toimineet lähinnä Pohjois-Amerikassa käytössä olevilla radiotaajuuksilla.

Asiasta uutisoivan PCWorld-sivuston mukaan Samsung ei ole kertonut tarkemmin millä taajuuskaistalla laitteet tulevat toimimaan, mutta Suomessa ja Ruotsissa operaattoreiden koekäytössä olevat verkot toimivat pääosin 2,6 GHz:n taajuusalueella. Lisäksi Suomessa suunnitellaan parempaa kantamaa tarjoavan 800 MHz:n taajuusalueen käyttöä LTE-yhteyksille.

Samsung lupaa laitteen saapuvan pohjoismaihin kuluvan vuoden toisen puoliskon aikana. Samsungin lisäksi myös kiinalainen ZTE on aikonut tuoda markkinoille 2,6 GHz:n taajuudella toimivia LTE-yhteyksiä tukevia laitteita.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille