AMD palkkasi uuden jäsenen johtajistoonsa HP:n riveistä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD palkkasi uuden jäsenen johtajistoonsa HP:n riveistä
AMD:n johtoportaan järjestelyt jatkuvat, kun yhtiö palkkasi uuden tietohallintopäällikön HP:n palveluksesta. HP:ltä AMD:lle siirtyi Michael Wolfe, jolla on takanaan viiden vuoden ura HP:lla sekä 24 vuoden ura Motorolan palveluksessa. HP:n johtajisto on ollut kovassa huudossa siruvalmistajien keskuudessa, sillä myös Intel yritti napata HP:n PC-bisneksistä vastaavaa johtajaa palvelukseensa, vaikkakin heikommalla menestyksellä.

AMD:n väliaikaisena toimitusjohtajana toimiva Thomas Seifert pitää Wolfea sopivana miehenä tehtävään. "Wolfen lahjakkuus ja pitkä kokemus auttaa meitä jatkossakin vahvistamaan IT-infrastruktuuriamme ja virtaviivaistamaan omiin tuotteisiimme perustuvia bisnesratkaisuja", Seifert toteaa AMD:n tiedotteessa.

AMD:n johtoporras on ollut muutosten kohteena sen jälkeen, kun yhtiön arvostettu toimitusjohtaja Dirk Meyer jätti tehtävänsä tammikuussa. Meyerin jälkeen tehtävänsä jättivät kaksi muuta ylimmän johdon jäsentä. Johtajavaihdoksien jälkeen netissä on liikkunut huhuja AMD:n mahdollisesta myymisestä, jota pidetään kuitenkin epätodennäköisenä ratkaisuna.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille