WD:n uusi My Book syö dataa 6 teran verran

Kirjoittaja Teemu Laitila,

WD:n uusi My Book syö dataa 6 teran verran
Western Digital julkaisi uuden My Book -sarjan ulkoisen aseman, johon on mahdutettu kaksi kolmen teratavun kokoista kiintolevyä. My Book Studio Edition II -asema on tarkoitettu erityisesti luovien alojen ammattilaisille, jotka tarvitsevat massiivisia määriä tallennustilaa esimerkiksi pakkaamattoman videon tai äänen säilyttämiseen.

WD:n markkinointipäällikön mukaan yhtiö haluaa varmistaa, että videon kuvanlaadusta ei tarvitse tulevaisuudessa tinkiä kesken loppuvan tallennustilan vuoksi.

My Book -kotelon sisällä olevat levyt on helppo vaihtaa tarpeen vaatiessa. Aseman voi liittää tietokoneeseen jopa neljällä eri liitännällä: tarjolla on FireWire 800, FireWire 400, eSATA ja USB 2.0. Ikävä kyllä nopeampi USB 3.0 ei kuulu valikoimaan.

Aseman mukana tulevat levyt on formatoitu tukemaan MacOS X:n käyttämää tiedostojärjestelmää ja asema on harjattua alumiinia käyttävää ulkokuorta myöten selvästi suunnattu nimenomaan Applen tuotteita käyttäville media-alan ammattilaisille. Asemat on tietysti mahdollista liittää myös Windows-koneeseen formatoimalla ne esimerkiksi NTFS-muotoon.
Kuusi teratavua tallennustilaa ei tule halvaksi, sillä WD veloittaa asemasta 549,99 dollaria.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille