Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta
AMD:ta koskevista tietovuodoista tunnettu turkkilainen Donanim Haber -sivusto kertoo (Google Translate) tulevien Bulldozer-prosessoreiden virallisen julkistamistilaisuuden olevan 11. kesäkuuta. Heti Computex- ja E3-messujen jälkeen.

Sivuston mukaan sen tiedot ovat peräisin useiden emolevyvalmistajien kanssa käytyihin keskusteluihin. Aiemmin tässä kuussa X-bit Labs vuoti ensimmäisen aallon Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-prosessoreiden mallinimet teknisine tietoineen. Valitettavasti kellotaajuudet ovat vielä kysymysmerkki. Joka tapauksessa AMD on ennakkoon luvannut uusien prosessoreiden olevan jopa 50 prosenttia nopeampia kuin nykyiset Phenom II -mallit.

Prosessoreiden toimitukset pitäisi alkaa kesäkuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille