Nvidia paransi 3D-lasien virrankulutusta ja laski hintaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Nvidia paransi 3D-lasien virrankulutusta ja laski hintaa
Nvidia on alentanut 3D Vision -paketin hintaa 25 prosentilla ja lisäksi paketoinut siihen aiempaa vähävirtaisemmat katselulasit. Nvidia toivoo aiempaa parempien ja edullisempien 3D-lasien rohkaisevan kuluttajia siirtymään 3D-aikakauteen. Yhtiö yrittää samalla pönkittää asemaansa tietokoneiden 3D-tekniikan tarjoajana, jossa se on markkinajohtaja. AMD julkaisi viime vuoden lopulla kilpailevan tekniikkansa, HD3D:n.

Nvidia myi aiemmin 3D Vision -pakettia, johon kuuluu katselulasien lisäksi infrapunalähetin, 199 dollarin suositushinnalla. Hinnanleikkuun jälkeen paketin suositushinta on enää 149 dollaria. Alennettu hinta tarttui samalla yksittäiskappaleina myytäviin katselulaseihin. Niiden hinta on nyt 119 dollaria.

Lasien houkuttelevuutta on pyritty lisäämään myös parantamalla niiden akunkestoa. Vanhemmilla laseilla pystyi katsomaan 40 tuntia yhdellä latauskerralla, mutta uusilla laseilla katseluaika on onnistuttu nostamaan 50 prosentilla 60 tuntiin.

1 kommentti

muppis
Olisko parempi otsikko, että vähensi lasien virrankulutusta?

Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille