Intel osti LTE-piirien valmistajan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel osti LTE-piirien valmistajan
Sirujätti Intel on ostanut egyptiläisen SySDSoft-yhtiön, joka on erikoistunut nopeiden LTE-piirien ohjelmistojen sekä radiotaajuuspiirien suunnitteluun. Kaupan mukana Intelin palkkalistoille siirtyi noin sata SySDSoftin insinööriä.

SySDSoft liittyy osaksi Intelin tytäryhtiötä Intel Mobile Communicationsia kasvattaen sen tulossa oleviin 4G-tekniikoihin liittyvää patenttiportfoliota sekä tietotaitoa ohjelmistojen ja laitteiden suunnittelussa. SySDSoft kehittää esimerkiksi WiMAX-, WiFi-, Bluetooth-, langaton USB - ja LTE-tekniikoita.

Yrityskaupassa hankittua tekniikkaa on tarkoitus hyödyntää tulevissa mobiililaitteissa, joissa jatkuva Internet-yhteys on olennainen osa laitteen toimintaa. Intel visioi tekniikan ilmestyvän aikanaan kaikkiin tuotteisiin ja tuotesegmentteihin kuten kannettaviin tietokoneisiin, autoihin, älypuhelimiin, tablet-koneisiin ja televisioihin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille