3DMark Vantage päivittyi ja Basic-versiosta tuli ilmainen

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

3DMark Vantage päivittyi ja Basic-versiosta tuli ilmainen
Suosittuja tietokoneiden testaamiseen tarkoitettuja ohjelmia kehittävä Futuremark on julkaissut 3DMark Vantage -ohjelmalle uuden päivityksen, jonka myötä sen versionumero nousee 1.1.0:aan. Päivityksen myötä Vantagen Basic Edition on kaikkien käytettävissä ilmaiseksi, kun aiemmin sen käyttö on maksanut 6,95 dollaria. Näin ollen ohjelman Trial-versio häviää kokonaan.

Ilmaisen perusversion ansiosta kaikki voivat suorittaa koneillaan kaikki ohjelman neljä päätestiä sekä lähettää ne online-tietokantaan muiden käyttäjien vertailtavaksi. Lisäksi päivitys tuo muitakin uudistuksia. Näytön skaalautuvuutta on parannettu aiemmasta ja näytönohjaimen fysiikkakiihdytys on oletuksena poissa päältä prosessoritestin ajaksi.

Futuremark ei ole vielä päivittänyt sivujaan, mutta uuden version voi ladata TechConnect Magazinen sivuilta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

_Johny_
fysiikkakyyhdytys


Kommentoi uutista