3DMark Vantage päivittyi ja Basic-versiosta tuli ilmainen

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

3DMark Vantage päivittyi ja Basic-versiosta tuli ilmainen
Suosittuja tietokoneiden testaamiseen tarkoitettuja ohjelmia kehittävä Futuremark on julkaissut 3DMark Vantage -ohjelmalle uuden päivityksen, jonka myötä sen versionumero nousee 1.1.0:aan. Päivityksen myötä Vantagen Basic Edition on kaikkien käytettävissä ilmaiseksi, kun aiemmin sen käyttö on maksanut 6,95 dollaria. Näin ollen ohjelman Trial-versio häviää kokonaan.

Ilmaisen perusversion ansiosta kaikki voivat suorittaa koneillaan kaikki ohjelman neljä päätestiä sekä lähettää ne online-tietokantaan muiden käyttäjien vertailtavaksi. Lisäksi päivitys tuo muitakin uudistuksia. Näytön skaalautuvuutta on parannettu aiemmasta ja näytönohjaimen fysiikkakiihdytys on oletuksena poissa päältä prosessoritestin ajaksi.

Futuremark ei ole vielä päivittänyt sivujaan, mutta uuden version voi ladata TechConnect Magazinen sivuilta.

1 kommentti

_Johny_
fysiikkakyyhdytys


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille