Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?
Droid Life -verkkojulkaisu on saanut lähipiiriltään tietoa Samsungin suunnitelmista julkaista muutaman viikon päästä uusi aiempia malleja edullisempi tablet-malli. "Eräillä teknologiamessuilla" käynyt jäsen ehti napata valokuvan tulevan tablet-koneen esityslehdykästä.

Samsung siis kaavailee 8,9-tuumaisen tabletin julkaisun ohessa uutta edullista Galaxy Tabia. Huhtikuun neljäntenä päivänä julkaistavassa laitteessa on seitsemän tuuman kosketusnäyttö ja Android 2.2 -käyttöjärjestelmä. Suorittimen ja näytönohjaimen osalta laite on todennäköisesti hyvin samanlainen kuin alkuperäinen Galaxy Tab. Yksi merkittävä ero on ainakin yhteysominaisuuksissa, sillä tulevasta 7-tuumaisesta Tabista ei löydy 3G-yhteyttä, vaan ainoastaan Wi-Fi. Vaatimattomien ominaisuuksien ansiosta myös hinta on muita malleja edullisempi eli 399 dollaria.

2 kommenttia

Tnoi
Aika kuraa kyllä tabletti ilman 3G ominaisuuksia. Varsinkaan kun tuo ei ole edes halpa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. maaliskuu, 2011 @ 10:49
squi
Tabletista tosiaan menee hieman pointti ilman 3G:tä ainakin suomessa. Toisaalta tuossa on osittain varmaan takana Samsungin halu kilpailla hinnalla Applen kanssa. Halvimmat iPadit on todellisia karvalakkimalleja, mutta silti niiden hinnalla mainostetaan koko sarjaa ja sit Android-tabletteja pidetään kalliina.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille