OCZ uskoo SSD-levyjen menekin kasvavan 200 prosenttia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

OCZ uskoo SSD-levyjen menekin kasvavan 200 prosenttia
Markkinoiden nopeimmista SSD-asemistaan tunnettu OCZ kertoi tällä viikolla, että SSD-asemien kysyntä kasvoi viime vuoden aikana valtavat 380 prosenttia vuoteen 2009 verrattuna. Aiemmin RAM-muistia valmistanut OCZ on siirtänyt tuotantonsa pääpainon SSD-asemien kehitykseen. Vielä edellisvuonna RAM-muistin osuus yhtiön liikevaihdosta oli 50 prosenttia, mutta osuutta aiotaan tiputtaa alle 20 prosenttiin tämän vuoden aikana.

Yhtiöllä on kova usko SSD-asemien markkinoihin. OCZ ennustaa, että nopeiden SSD-asemien kysyntä kasvaa tämänkin vuoden aikana noin 200 prosentin verran.

OCZ:n Vertex 3 -asemat ovat tällä hetkellä testien perusteella markkinoiden nopeimpia kuluttajakäyttöön suunnattuja asemia. Vertex 3 -sarja perustuu SandForcen toisen sukupolven muistiohjaimiin ja niissä käytetään 25 nm:n prosessilla valmistettua flash-muistia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille