Ruotsalainen nettikauppa lipsautti GeForce GTX 590:n hinnan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Ruotsalainen nettikauppa lipsautti GeForce GTX 590:n hinnan
Ruotsalainen Dustin home -verkkokauppa listasi sivuillaan Nvidian vielä julkaisemattoman GeForce GTX 590 -mallin hyvissä ajoin ennen virallista julkaisua. Tämän hetkisten tietojen mukaan markkinoiden nopeimman näytönohjaimen titteliä halajava GTX 590 julkaistaisiin virallisesti 22.3.

Dustinin verkkosivuilla Asuksen valmistama GeForce GTX 590 oli hinnoiteltu 7395 Ruotsin kruunuun eli lähes 830 euroon. Kömmähdyksen tehnyt verkkokauppa kertoi jälkeenpäin, että vahingossa julkistetut tiedot eivät ole paikkansapitäviä, kertoo asiasta uutisoinut SweClockers. Toisaalta Dustin ilmoittaa korttien toimitusten alkamisajankohdaksi 23.3, mikä sopii yhteen päivää aiemmin odotetun julkaisupäivän kanssa.

Jos verkkokaupan lipsauttama hinta pitää väitteistä huolimatta paikkansa, GeForce GTX 590:n voi odottaa Suomessakin sijoittuvan hinnaltaan 800 euron tietämille, mikä olisi yli 100 euroa enemmän kuin AMD:n äskettäin julkaisema kahden ytimen Radeon HD 6990.

1 kommentti

DaIle
Testejä ootellessa! Sitten voikin ostaa sen karvalakkimallin:)

mmmmmmmmmmmmm

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille