Samsung korjaa: Neljän teratavun kiintolevyjä ei tule vielä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung korjaa: Neljän teratavun kiintolevyjä ei tule vielä
Netin uutissivustoilla kerrottiin alkuviikosta Samsungin esitelleen CeBIT-messuilla pian markkinoille tulevaa uudella tekniikalla toteutettavaa kiintolevyä. Myös Tom's Hardware kertoi uutisessaan, että Samsung olisi tuomassa neljän teratavun asemat pian markkinoille. Samsung kieltää esitelleensä mitään valmiita tai pian valmistuvia tuotteita, vaan kyse oli pelkästään teknisestä mahdollisuudesta 4 teratavun asemiin.

"Samsung ei esitellyt 4 TB kapasiteetilla varustettua kiintolevyä CeBIT-messuilla. Emme tosiaankaan tiedä mistä tieto sai alkunsa. Kyseessä oli kahden teratavun kiintolevy, joka perustui kahteen teratavun kokoiseen kiekkoon" Samsungilta kerrotaan Xbit-labsin mukaan.

Yhtiö kertoo, että 4 TB kiintolevyjä pystytään kyllä valmistamaan tulevaisuudessa, mutta netissä levinneiden uutisten mainitsemaa EcoGreen-sarjan kiintolevyä ei olla tuomassa markkinoille tällä hetkellä.

Samsungin messuilla esittelemä HN-D201RAE-mallin asema perustui silti kuudennen sukupolven PMR-tekniikkkaan, joka mahdollistaa noin 630 gigabitin tallentamisen neliötuumaa kohti, mikä tarkoittaa noin teratavua dataa yhdellä kiintolevyn kiekolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille