AfterDawn logo

HP asentaa WebOS:n kaikkiin koneisiinsa

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Maailman suurin pakettikoneiden valmistaja HP on kertonut aikeistaan asentaa WebOS-käyttöjärjestelmä kaikkiin myymiinsä konepaketteihin ensi vuodesta alkaen. Uutistoimisto Bloombergin raportti kertoo, että WebOS on tarkoitus asentaa koneisiin Windowsin rinnalle. WebOS käynnistynee huomattavasti Windowsia nopeammin eli se soveltuu kevyeen ja satunnaiseen käyttöön Windowsin toimiessa raskaammassa tuotantokäytössä.

HP sai WebOS-käyttöjärjestelmän haltuunsa ostettuaan jo pidempään vaikeuksien kanssa painineen kämmenmikroja ja älypuhelimia kehittäneen Palmin. HP:n tarkoituksena on levittää WebOS kaikkiin yhtiön tuotteisiin ja HP on tuomassa markkinoille WebOS:n perustuvia tablet-koneita sekä älypuhelimia.

WebOS:n levittämisellä HP pyrkii innostamaan kehittäjiä tuottamaan WebOS-järjestelmälle muitakin kuin älypuhelin tai tablet-sovelluksia. Tarkoituksena on pitkällä tähtäimellä saada HP:n PC:t, printterit, tabletit sekä älypuhelimet erottumaan muiden valmistajien tuotteista.

2 KOMMENTTIA

Thor19931/2

Aika mielenkiintonen ratkasu. Saa nähä miten tulee käymään. Eihän tosta haittaakaan voi oikeestaan olla niinkun tavan kuluttajan silmissä tai maksimissaan se, että jollekkin voi tuottaa ongelmia tajuta idea siitä, että koneessa on kaksi "käyttöjärjestelmää"

btw. vikasta lauseesta taitaa puuttua jtn :)

squi2/2

Originally posted by Thor1993:

btw. vikasta lauseesta taitaa puuttua jtn :)

Niinpä teki, lisäsin sinne jtn :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT