HP asentaa WebOS:n kaikkiin koneisiinsa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HP asentaa WebOS:n kaikkiin koneisiinsa
Maailman suurin pakettikoneiden valmistaja HP on kertonut aikeistaan asentaa WebOS-käyttöjärjestelmä kaikkiin myymiinsä konepaketteihin ensi vuodesta alkaen. Uutistoimisto Bloombergin raportti kertoo, että WebOS on tarkoitus asentaa koneisiin Windowsin rinnalle. WebOS käynnistynee huomattavasti Windowsia nopeammin eli se soveltuu kevyeen ja satunnaiseen käyttöön Windowsin toimiessa raskaammassa tuotantokäytössä.

HP sai WebOS-käyttöjärjestelmän haltuunsa ostettuaan jo pidempään vaikeuksien kanssa painineen kämmenmikroja ja älypuhelimia kehittäneen Palmin. HP:n tarkoituksena on levittää WebOS kaikkiin yhtiön tuotteisiin ja HP on tuomassa markkinoille WebOS:n perustuvia tablet-koneita sekä älypuhelimia.

WebOS:n levittämisellä HP pyrkii innostamaan kehittäjiä tuottamaan WebOS-järjestelmälle muitakin kuin älypuhelin tai tablet-sovelluksia. Tarkoituksena on pitkällä tähtäimellä saada HP:n PC:t, printterit, tabletit sekä älypuhelimet erottumaan muiden valmistajien tuotteista.

2 kommenttia

Thor1993
Aika mielenkiintonen ratkasu. Saa nähä miten tulee käymään. Eihän tosta haittaakaan voi oikeestaan olla niinkun tavan kuluttajan silmissä tai maksimissaan se, että jollekkin voi tuottaa ongelmia tajuta idea siitä, että koneessa on kaksi "käyttöjärjestelmää"

btw. vikasta lauseesta taitaa puuttua jtn :)
squi
Originally posted by Thor1993:
btw. vikasta lauseesta taitaa puuttua jtn :)
Niinpä teki, lisäsin sinne jtn :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille