Sandy Bridge -pohjainen Celeron ilmestyy kesäksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Sandy Bridge -pohjainen Celeron ilmestyy kesäksi
Xfastest.com-sivuston tietojen mukaan (Google Translate) tietojen mukaan Fujitsulta on tulossa yhteensä kolme kannettavaa tietokonetta kesäksi, joista löytyy Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuva Celeron-prosessori.

Tähän mennessä Intel on julkaissut ainoastaan keskiluokan Sandy Bridge -prosessoreita ja hintaluokkien ääripäät ovat jääneet toistaiseksi vaille tuotejulkistuksia. Asiaan tulee korjaus kun Intel julkaisee Celeron B810 -prosessorin, joka tulee löytymään ainakin Fujitsun Lifebook A531-, AH531-, E751-, P701-, S751- ja S761-tietokoneista. Edellä mainituista kannettavista kolme viimeisintä on Xfastest-sivuston mukaan tulossa kauppoihin kolmen seuraavan kuukauden sisällä. Kolmessa ensimmäisessä koneessa on myös sama prosessori, mutta niiden julkaisuaikataulusta sivusto ei sano mitään.

Kovin tarkkaa tietoa Celeron B810:n teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tihkunut verkkoon, mutta ainakin prosessorin molemmat kaksi ydintä toimivat 1,6 gigahertsin taajuudella ja niillä on käytössä kahden megatavun edestä L3-välimuistia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille