Uusi artikkeli: Radeon HD 6990 4 Gt: paljon melua Antilleista

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Radeon HD 6990 4 Gt: paljon melua Antilleista
AMD julkaisi tänään odotetun Antilles-koodinimellä kulkeneen kahden piirin näytönohjaimensa, jonka virallinen nimi on Radeon HD 6990. Tom's Hardware otti selvää mihin AMD:n historian suurin ja kallein näytönohjain oikein pystyy.

AMD:n kahden piirin korttia odotettiin jo viime vuoden puolelle, mutta AMD ei ole pitänyt kiirettä julkaisun kanssa - vai onko sittenkin? Vihreän leirin suunnalta kuuluu huhuja tulevasta kahden piirin GTX 590 -näytönohjaimesta jonka pitäisi olla Nvidian suora vastaus Antillesiin, ja julkaisua huhutaan jo muutaman viikon päähän. AMD on kuitenkin ehtinyt ensin, ja Radeon HD 6990:n suorituskyky on todella vakuuttavaa huolimatta siitä, että sen korkea hinta ja korvia raastava melu luultavasti karkottaa kaikki paitsi innokkaimmat harrastajat.

Radeon HD 6990 4 Gt: paljon melua Antilleista

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille