AMD päivittää halvimpia Fusion-prosessoreita jo syksyllä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD päivittää halvimpia Fusion-prosessoreita jo syksyllä
AMD suunnittelee E-sarjan Fusion-malliston päivitystä jo ensi syksylle. Luvassa on lähinnä pieni päivitys, jonka myötä Zacate-mallisto saa pieniä päivityksiä kellotaajuuksiin ja AMD:n dynaamisesesti kellotaajuutta säätävän TurboCore-tekniikan.

X-bit Labsin mukaan tulossa uudet E-450- ja E-300-nimetyt mallit, jotka nykyisen E-350-mallin tavoin sisältävät 80 stream-prosessoria grafiikkakiihdytykseen ja joiden TDP-arvoksi kerrotan samat 18 wattia.

Mallit eroavat toisistaan pelkästään kellotaajuuksien osalta. E-300 saapuu markkinoille kahdella 1,3 GHz:n kellotaajuudella toimivalla Bobcat-ytimellä varustettuna ja E-450 1,65 Ghz:n kellotaajuudella.

Vaikka kellotaajuudet kasvavat vain hiukkasen, AMD lupaa TurboCore-tekniikan parantavan yleistä suorituskykyä nykyisiin Zacate-malleihin verrattuna.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille