Unigine päivitti Heaven-testiä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Unigine päivitti Heaven-testiä
Unigine on päivittänyt suositun Heaven-testiohjelmansa versioon 2.5. Heaven on yksi ensimmäisistä DirectX 11 -näytönohjainten testaamiseen tarkoitetuista testiohjelmisa. Uusi versio tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia ja uuden maksullisen Professional Edition -version, joka on tarkoitettu alan ammattilaisille kuten tekniikkasivustoille ja analyytikoille. Ilmainen versio sisältää kuitenkin edelleen kaikki harrastajakäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Versio 2.5 parantaa laitteistotukea uusimpien grafiikkapiirien osalta ja parantaa ohjelman vakautta pidempien testisessioiden aikana. Uusina ominaisuuksina saapuu tuki uusille DirectX 11 -efekteille kuten reaaliaikaista ympäristön valaistusta simuloivalle SSDO:lle (Screen Space Ambient Occlusion). Kuvanalaatua on parannettu Ambien Occlusion -efektin osalta.

Professional Edition tarjoaa tuen testien automatisointiin komentoriviltä, testitulosten tallentamisen CSV-muodossa ja luvan käyttää sovellusta kaupallisiin tarkoituksiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille