Video: AMD vertaa Llanoa Intelin Sandy Bridge -prosessoriin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Video: AMD vertaa Llanoa Intelin Sandy Bridge -prosessoriin
AMD:n PR-osasto on lisännyt YouTube-videopalveluun uuden videopätkän, jossa demotaan yhtiön keväämmällä ilmestyvää Llano-suoritinta. Videolla verrataan AMD:n neliytimistä A8-3510MX -prosessoria Intelin aiemmin tänä vuonna julkaisemaan Core i7-2630QM:ään (Sandy Bridge).

Videolla AMD haluaa osoittaa ensinnäkin sen, että kuinka ylivertainen Llanossa käytetty näytönohjain on verrattuna Sandy Bridgen HD Graphics 3000:een. AMD:n testissä Final Fantasy -testiohjelma toistuu selvästi sujuvammin Llanolla, joka kuluttaa lisäksi vähemmän virtaa kuin verrokkinsa.

Videolla demotaan myös prosessoreiden moniajo-ominaisuuksia, jotka ovat testin perusteella parempia AMD:n prosessorissa. Moniajoa testattiin toistamalla edellä mainittua Final Fantasy -ohjelmaa, suorittamalla Excel-laskuja, toistamalla videota (AMD:n kokoonpano suoritti samalla myös jälkikäsittelyä) ja tekemällä 3D-mallinnusta. Paremman suorituskyvyn lisäksi Llano kulutti vähemmän virtaa kokoajan kuin kilpailijansa.


2 kommenttia

DaIle
Toivottavasti tämä ei nyt ole floppi hommaa ja hinta/laatu suhde olisi kohdallaan. Meinaa nimittäin kohta tämä poika siirtyä intelin leiriin jos ei ala AMD olemaan kunnossa :D

mmmmmmmmmmmmm

KalikoJak
Ihan hyvältä näyttää, kunhan hinta/laatu suhde tosiaan on vielä hyvä (toivotavasti videolla oleva tuote on vielä halvempi kuin Intelin vastaava)
ja toivottavasti saavat tuotteet ulos ennnen kuin intel julkaisee jo uusia... :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille