Uusi artikkeli: Testissä OCZ Vertex 3 toisen sukupolven SandForce-ohjaimella

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Testissä OCZ Vertex 3 toisen sukupolven SandForce-ohjaimella
SSD-asemia valmistava OCZ on tuomassa maaliskuun aikana markkinoille uusimman Vertex-sarjan edustajan Vertex 3:n. Vertex 3 perustuu suositun SandForce-muistiohjaimen uusimpaan toisen sukupolven versioon.

Vertex 3 -sarjassa käytetään Intelin ja Micronin 25 nm:n tekniikalla valmistettua flash-muistia. Muistipiirien pakkaaminen pienempään tilaan säästää myös valmistuskustannuksia, joka osittain näkyy levyjen hinnassa ja Vertex 3:n hinta lanseerauksen yhteydessä asettuu halvemmaksi kuin aiemman Vertex 2 -mallin. Toisaalta uuden muistiohjaimen tuoma nopeuslisä pitää asemat kuitenkin Premium-hinnoissa vanhaan sukupolveen nähden.

Toisen sukupolven SandForce-ohjaimet tuovat paremman suorituskyvyn lisäksi muutamia odotettuja ominaisuuksia, kuten tuen emolevyissä yleistyvälle SATA 6 Gb/s -liitännälle. Pienemmän valmistusprosessin aiheuttamia kasvaneita virhemääriä kompensoidaan paremmalla virheenkorjauksella ja myös asemien tehonkulutusta on saatu viilattua alaspäin.

Lue tarkemmat testitulokset ja analyysit SandForce-ohjainten vaikutuksesta SSD-asemien markkinoihin artikkelista.

OCZ Vertex 3: Toisen sukupolven SandForce massoille

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille