AMD:n ammattinäytönohjaimet tarjoavat Windows-työpöytiä etänä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n ammattinäytönohjaimet tarjoavat Windows-työpöytiä etänä
AMD on kertonut ammattikäyttöön suunnattujen ATI FirePro-näytönohjainten tukevan Microsoftin RemoteFX-etätyöpöytätekniikkaa. RemoteFX on Windows Server 2008 -käytöjärjestelmän ja Remote Desktop Services -sovelluksen uusi ominaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden jakaa kaikilla ominaisuuksilla varustettuja Windows-työpöytiä ja sovelluksia etäkäyttäjille verkon yli.

"IT-johtajat ovat pitkään vaatineet grafiikan virtualisointia ja tähän tarpeeseen vastaa Microsoftin RemoteFX yhdistettynä AMD:n ammattitason näytönohjaimiin. Tämä yhdistelmä mahdollistaa pääsyn Windows-työpöydille ja niiden videotoistoon jopa pelkillä keveillä päätelaitteilla" kertoo AMD:n ammattigrafiikasta vastaava Janet Matsuda.

Yksi ATI FirePro-näytönohjaimelle varustettu Windows Server 2008 R2 SP1 -palvelin voi tarjota usealle samanaikaiselle käyttäjälle Windows-työpöydän, joka vastaa ominaisuuksiltaan paikallisessa työasemassa pyörivää käyttöjärjestelmää. Raskaamman grafiikan renderöinti tapahtuu palvelimen päässä, joka säästää tehoa asiakaslaitteilta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille