Windows 8:n Milestone 3:n kehitys alkaa maaliskuun alussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Windows 8:n Milestone 3:n kehitys alkaa maaliskuun alussa
Winrumorsin ja muiden sivustojen saamien tietojen mukaan Micrsoft aloittaa Windows 8:n Milestone 3 -kehitysversion työstämisen maaliskuun alusta lähtien. Milestone 2:n kehitystyö tulee valmiiksi tämän kuun lopussa ja se kesti yhteensä viisi kuukautta.

Käytännössä M3 tulee jäämään viimeiseksi Windows 8:n sisäiseksi kehitysversioksi. Sen valmistuttua ensi kesänä alkaa käyttöjärjestelmän ensimmäisen beta-version kehittäminen. Windows Vistan ja Windows 7:n beta-versiot Microsoft on laittanut julkiseen levitykseen, jonka avulla se on saanut runsaasti hyödyllistä käyttäjäpalautetta käyttöjärjestelmän virheistä. Näin tulee todennäköisesti käymään myös Windows 8:n tapauksessa. Jos kehityssykli pysyy samana kuin Windows 8:n M2:n kohdalla, niin beta-versio valmistunee melko tarkkaan ensi vuoden alussa.

Tämän perusteella lopullinen versio käyttöjärjestelmästä valmistuu korkeintaan vuoden 2012 puolivälin aikoihin. Huhujen mukaan Windows 8:ssa tulee olemaan oppiva 3D-käyttöliittymä sekä toinen Mosh-niminen käyttöliittymä heikompitehoisia tietokoneita varten.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille