AfterDawn logo

Sonylta kilpailija uudelle MacBook Pro:lle

Panu Roivas Panu Roivas

Sonyn VAIO S -sarjan 13,3 tuuman näytöllä varustettu uusittu malli tulee markkinoille maaliskuun lopulla kilpailemaan Applen tulevan 13" MacBook Pron kanssa.

Uusittu malli käyttää uutta Core i5-2410 -suoritinta ja Radeon HD 6470 -näytönohjainta. Kannettava vaihtaa näytönohjainta tarpeen mukaan Intelin integroidun ja Radeonin välillä. (Kyseenalainen valinta Sonylta, sillä Radeon on vain hieman nopeampi kuin Sandy Bridgen uusi integroitu HD Graphics 3000).

13,3" tuuman VAIO Display Plus -näyttö toimii 1366x768 resoluutiolla ja siinä on matalaheijasteinen pinnoite. Kannettavassa on myös taustavalaistu näppäimistö.

Erikoisominaisuutena uudessa VAIO S -sarjan kannettavassa on sen akku, jolle luvataan 7 tunnin käyttöaikaa virransäästötilassa. Lisäksi akkuun voidaan liittää erikseen ostettava lisäakku joka tuplaa käyttöajan. Sony tuo myös markkinoille VAIO Everywair 3G -ominaisuudella varustetun mallin.

Uudet VAIO S -sarjan kannettavat tulevat myyntiin maaliskuun 2011 lopussa. Tuotteiden hinnat ovat 1300 euroa 3G:llä varustetulle mallille (VPCSB1V9E/B) ja 1150 euroa ilman 3G:tä (VPCSB1X9E).

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT