Uusi artikkeli: Testissä viisi Mini-ITX-koteloa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Testissä viisi Mini-ITX-koteloa
Pienten Mini-ITX-kokoisten emolevyjen valikoima alkaa olla jo kohtalaisen laaja eikä pieni koko enää tarkoita automaattisesti heikompia ominaisuuksia. Alustojen kasvaneen integraation seurauksena Mini-ITX-kokoluokan emolevyistä löytyy jo samat liitännät kuin täysikokoisista malleista ja niissä on potentiaalia tehokkaankin pelikoneen alustaksi tai monipuoliseksi olohuoneen viihdekeskukseksi.

Hyvänkin emolevyn käyttömahdollisuudet määrittää kuitenkin kotelon valinta. Mini-ITX-kokoisissa koteloissa korostuu oikean mallin valinta kulloisenkin käyttötarkoituksen mukaan. Olohuoneeseen sopii pienempään tilaan menevä tiivis kotelo, mutta pelaajia kiinnostaa mahdollisuus käyttää erillistä näytönohjainta, joka taas vaatii tehokkaampaa ilmankiertoa ja suurempia sisätiloja.

Tämän testin koteloiksi valikoitui Antecin ISK 310-150, Chieftecin BT-02B, Lian Li:n PC-Q08, LUXA2:n LM100 ja SilverStonen SG05. Artikkelissa käydään läpi kunkin kotelon asennuksen erikoisuudet sekä suunnitteluratkaisuista johtuvat komponenttien kokorajoitukset. Loppuyhteenvedossa arvioidaan kaikille malleille sopivin käyttöskenaario.

Viisi Mini-ITX-koteloa testissä

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille