AfterDawn logo

Mushkin ei aio hätiköidä 25 nanometrin NAND-muistien kanssa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

SSD-asemia valmistava Mushkin aikoo jäädä sivustaseuraajaksi kun sen kilpailijat siirtyvät tuotteissaan 25 nanometrin valmistustekniikkaan. Yhtiön mukaan pienempään NAND-muistien valmistustekniikkaan siirtymisessä ei ole mitään järkeä hätiköidä.

Tähän mennessä OCZ ja Corsair ovat ilmoittaneet ottavansa SSD-asemissaan käyttöön 25 nanometrin tekniikalla valmistetut NAND-muistit. OCZ:n kohdalla prosessin päivittäminen on aiheuttanut ongelmia. Kuluttajat ovat havainneet että 25 nanometrin NAND-muistien suorituskyky on heikompi verrattuna 34 nanometrin muisteihin. Kuluttajat ovat olleet yhtiölle raivoissaan myös siitä, että se on markkinoinut tuotteitaan harhaanjohtavasti.


Mushkinin mukaan se ei aio siirtyä pienempiin muisteihin, koska niiden aiheuttama kapasiteetinlasku on aivan liian suuri. Yhtiö aikoo ottaa pienemmät muistit käyttöön vasta sitten kun niiden laatu vastaa 34 nanometrin tekniikalla valmistettuja NAND-muisteja.

2 KOMMENTTIA

squi1/2

Järkevä ratkaisu kyllä.

johtaja592/2

Viisas oppii virheistään ja vielä viisaampi toisten virheistä. OCZ:n esimerkki näyttää, että ei ole vielä SSD valmis siirtymään 25nm valmistustekniikkaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT