Murtazin: Nokia neuvottelee edelleen Googlen kanssa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Murtazin: Nokia neuvottelee edelleen Googlen kanssa
Venäläisen Mobile-Review-sivuston ylläpitäjä Eldar Murtazin on perinteiseen tapaansa pistänyt lusikkansa soppaan ja hämmentänyt kunnolla. Murtazin nimittäin väittää twiitissään, että huolimatta älypuhelinten saralla toteutuvasta sopimuksesta Microsoftin kanssa, Nokia neuvottelee edelleen Googlen kanssa mahdollisesta Android-laitteesta.

Vaikka Murtazinin väitteet neuvotteluista pitäisivätkin paikkansa, kyseessä tuskin on Android-puhelin. Microsoft-sopimuksesta kertoessaan Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop painotti, että älypuhelinmarkkinoilla on nyt kolmen kilpailijan tilanne, eikä Nokian pelaaminen kahdessa joukkueessa sovi sen osalta kuvioon.

Android saattaisi sen sijaan olla saapumassa Nokian huhuttuun tablet-laitteeseen. Siihen antaa perusteita Elopin vastaus kysyttäessä yhtiön tulevasta tablet-strategiasta. Elop mainitsi, että yhtiö pidättää oikeuden julkaista laitteita myös muilla alustoilla.

Murtazin twiitti vihjaa, että Nokia olisi Symbianin poisjättämisen myötä luopumassa kokonaan omasta käyttöjärjestelmäkehityksestä eli myös MeeGo:sta, joka jättäisi huhutulle tabletille vain vähän varaa käyttöjärjestelmän suhteen.

1 kommentti

syrtek66
bullshittiä koko blogi

"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille