Windows 7:n SP1-päivityspaketti valmistui

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Windows 7:n SP1-päivityspaketti valmistui
Microsoftin johtoportaaseen kuuluva Brandon Leblanc on kirjoittanut blogissaan, että Microsoft on saanut valmiiksi Windows 7- ja Windows Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmien ensimmäiset Service Pack -päivityspaketit (SP1).

Microsoft on aloittanut päivityspakettien jakelun OEM-valmistajille ja tavalliset kuluttajat pääsevät SP1:een käsiksi Windows Updaten kautta kahden viikon päästä 22. helmikuuta. Ensi keskiviikkona (16.2) päivityspakettien jakelu aloitetaan MSDN- ja TechNet-palveluissa, joista Microsoftin päivityspaketit tai käyttöjärjestelmien kehitysversiot ovat nopeasti vuotaneet torrent-sivuille. Server 2008 R2 -käyttöjärjestelmän SP1:n mukana tulee uudet RemoteFX- ja Dynamic Memory -virtualisointiominaisuudet, mutta Windows 7:n käyttäjät jäävät ilman uusia ominaisuuksia.

Windows 7 ja sen palvelinvastine Server 2008 R2 julkaistiin heinäkuussa 2009, joten ensimmäisen Service Packin julkaisuun kului aikaa puolitoista vuotta. Julkaisutahti on pysynyt Windows Vistan ajoista siis jotakuinkin samana. Microsoft kehittää tällä hetkellä jatkajaa Windows 7:lle, jonka arvellaan ilmestyvän joko vuonna 2012 tai 2013. Office 2010:n SP1 pitäisi ilmestyä myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille