AMD:lla lisää johtajavaihdoksia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:lla lisää johtajavaihdoksia
Uutistoimisto Reutersin mukaan kaksi AMD:n ylimmän johdon jäsentä on jättämässä paikkansa viime kuussa tapahtuneen yhtiön toimitusjohtajan Dirk Meyerin yllättävien potkujen jälkeen. Lähdössä ovat Chief Operating and Administrative Officer Bob Rivet sekä Senior Vice President of Corporate Strategy Marty Seyer. Eroamisestaan huolimatta molemmat toimivat tehtävissään sen aikaa, että yhtiö löytää korvaavat johtajat.

AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer lähti yhtiöstä äkillisesti. Huhujen mukaan syynä oli yhtiön hallituksen ja Meyerin mielipide-erot tablet-markkinoihin investoimisesta. Meyer nosti kaudellaan AMD:n syvästä ahdingostaan ja yhtiön kurssi lähtikin laskuun pidetyn johtajan eroamisen jälkeen.

AMD:n lähettämän tiedotteen mukaan molempien johtajien lähdön syynä on halu tutustua "uusiin mahdollisuuksiin".

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille