Intel jakoi Meego-läppäreitä kehittäjille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel jakoi Meego-läppäreitä kehittäjille
Intel edistää MeeGon suosiota netbook-koneiden alustana jakamalla valituille sovelluskehittäjille ilmaisia miniläppäreitä MeeGolla varustettuna, kertoo ConceivablyTech. Netbook-koneita jaettiin Yhdysvaltojen Arizonassa pidetyssä tilaisuudessa, johon osallistui noin 140 MeeGo-sovellusten kehittämisestä kiinnostunutta.

Kehittäjien suosioon pääseminen ilmaisia laitteita jakamalla ei ole uusi idea, sillä esimerkiksi Google lahjoitti testikäyttäjille 62 000 ChromeOS-käyttöjärjestelmällä varustettua pikkuläppäriä ja Microsoft promosi Windows Phone 7 -alustaa 30 000 kehittäjille jaetun puhelimen voimin. Näihin kappalemääriin verrattuna Intelin miniläppärit tuskin vaikuttavat suuresti alustan mahdolliseen tulevaan suosioon.

ConceivablyTechin mukaan kehittäjätapaamisen tarkoituksena oli kertoa yleisölle MeeGon sovelluskehityksen ketteryydestä sekä mahdollisuuksista saada taloudellista hyötyä kehitetyistä sovelluksista. ConceivablyTech ei osaa kertoa aikooko Intel jakaa kehittäjille lisää MeeGo-läppäreitä. Vaikka kampanja olisikin jatkumassa, Suomalaisten harmiksi valmistajat yleensä jakelevat laitteita lähinnä amerikkalaiskehittäjille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille