Intel hyötykäyttää viallisilla piirisarjoilla varustetut emolevyt

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (5)

Intel hyötykäyttää viallisilla piirisarjoilla varustetut emolevyt
Intelin tiedotteen mukaan yhtiö jatkaa viallisilla piirisarjoilla varustettujen emolevyjen toimituksia tietyille asiakkailleen. Intel ilmoitti viime viikolla havainneensa SATA II -porttien suorituskykyyn vaikuttavan suunnitteluvirheen uusimmassa 6 Series -piirisarjassaan. Vika ei kuitenkaan koske nopeampia SATA III -portteja ja emolevyt ovat täysin käyttökelpoisia, kunhan massamuistit kiinnitetään emolevyistä löytyvään kahteen SATA III -porttiin.

Intel toimittaa osittain viallisia emolevyjä vain niille kumppaneilleen, jotka ovat sitoutuneet välttämään viallisia SATA-portteja kokoonpanossaan. Huolimatta viallisten emolevyjen osittaisesta hyötykäytöstä, Intel ei peru ilmoitustaan, jonka mukaan suunnitteluvirhe laskee merkittävästi yhtiön ensimmäisen neljänneksen sekä koko vuoden odotettua taloudellista tulosta.

Yhtiö on saanut korjattujen piirisarjojen tuotannon hyvään vauhtiin ja Intel uskoo komponenttien lähtevän valmistajille jo helmikuun puolivälissä.

5 kommenttia

miketso
Eli vialliset emolevyt laitetaan pakettikoneisiin ja varmistetaan näin, että ostavat asiakkaat eivät välttämättä saa lisättyä yhtään kiintolevyä tai asemaa koneeseensa. Yksi syy lisää pakettikoneiden välttämiseen. :)
weeq
kuka pakettikoneiden valmistaja laittaa intelin ihan uudet i5 ja i7 emot ja prossut pakettikoneeseen??
miketso
Originally posted by weeq:
kuka pakettikoneiden valmistaja laittaa intelin ihan uudet i5 ja i7 emot ja prossut pakettikoneeseen??
Kyllähän uusiakin prosessoreita näkyy pakettikoneissa, mutta ylihinnoiteltuna. Nuo vastajulkaistut prosessorithan kuuluvat juuri siihen keskiluokkaan että luulisi niille ottajia löytyvän.

Esimerkiksi HP:ltä löytyy jo pakettikoneita i7 2500 prosessorilla, en tiedä onko vielä myynnissä mutta googlettamalla ainakin löytyy.
weeq
ok
Meizuman
Lieköhän juottavat vialliset portit irti ennenkuin laittavat edelleen kiertoon.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille