Uusi artikkeli: Kolme nopeaa kannettavan kovalevyä testissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uusi artikkeli: Kolme nopeaa kannettavan kovalevyä testissä
Markkinoilla on ollut jo useamman vuoden ajan tarjolla 2,5-tuumaisia kovalevyjä, joiden kierrosnopeus kohoaa 7200 kierrokseen minuutissa perinteisemmän 5400 kierroksen sijaan. Tom's Hardwaren uudessa artikkelissa tutustutaan mitä tällaisilla nopeilla kovalevyillä on oikein tarjota vuodelle 2011.

Totesimme uusien nopeiden 2,5-tuumaisten kovalevymallien tarjoavan hyvän ja ennen kaikkea edullisen vaihtoehdon SSD-asemille kannettavissa tietokoneissa, vaikka käyttövaatimuksesi olisivat suhteellisen korkeat. Testissämme on kolme 7200 RPM:n kovalevyä eri valmistajilta: Samsungilta, Seagatelta ja Western Digitalilta.

Kovalevyistä ei ehkä odottaisi löytyvän paljoa eroa, niin samanlaisilta tekniset tiedot näyttävät paperilla. Artikkelissa kuitenkin huomataan, että eri valmistajien kovalevyt ovat toisiaan parempia eri sovelluskohteissa. Seagaten kovalevyä ei esimerkiksi kannata harkita jos olet paljon liikkeellä ja katselet kannettavallasi paljon elokuvia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista