Uusi artikkeli: Core i7-2600K ylikellotettuna

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (3)

Uusi artikkeli: Core i7-2600K ylikellotettuna
Intel on ehkä kärsinyt pienen imagotappion sen Sandy Bridge -alustan piirisarjaongelmien myötä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Intelin uusin suoritinsukupolvi on suorituskyvyssä ja tehonkulutuksessa omaa luokkaansa. Mutta pysyykö Intelin uutukaisen tehonkulutus aisoissa kun sitä aletaan ylikellottamaan? Ja kuinka kuinka helppoa toisen sukupolven Core-suorittimien kellotus nykyään onkaan?

Tässä artikkelissa ylikellotamme Core i7-2600K -prosessorin käyttämällä Intelin referenssijäähdytystä ja katsomme kuinka keskivertokäyttäjä voi parantaa kokoonpanonsa suorituskykyä ylikellottamalla. Analyysimme sisältää suorituskykytestejä ja hyötysuhdemittauksia, joista voimme todeta Sandy Bridgen skaalautuvuuden olevan todella vaikuttavaa.

Core i7-2600K ylikellotettuna

3 kommenttia

Masazu
Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri? Itselläni meinaa tuli ihan perus Intel cooleri.

ASUS P8P67 EVO <> Intel Core i7 2600K@4,5GHz <> Noctua NH-U12P SE2 <> 2*4GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz <> ASUS AMD Radeon HD6870@1050MHz/1120MHz <> Accelero Twin Turpo PRO <> Fractal Design Define R3 <> Seasonic X-560 <> ASUS Xonar D2X <> Samsung 840 120GB <> Seagate Barracuda 500GB <> Seagate Barracuda 1TB <> Samsung Spinpoint F3 1TB

Lerppu86
Originally posted by Masazu:
Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri?
Ei. "Torni" cooleri, joka on käytännössä indenttinen i7 980X coolerin kanssa, on toimitettu vain testien tekijöille. Nämä ovat niin kutsuttuja engineering sample kappaleita.

Sinäänsä on hämäävää käytää testeissä intel Extreme sarjan jäähyjä. Parempi että käytettäisiin suoraan aftermarket jäähyjä, ettei kuluttajalle muodostuisi väärää kuvaa tuotteesta.

Project "Carbage Can" *Enthusiast Overclocker & Gamer*
Red Bull antaa siivet, Koskenkorva antaa nelivedon!

miketso
Onpa harmi että mukana ei tuu samanlaista tornijäähdytintä. Itsekin olen ajatellut tämän hankkimista seuraavaan kokoonpanoon niin pitää muistaa hankkia parempi jäähdytin samalla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille