MSI suunnittelee vesijäähdytetyn GeForce GTX 580:n julkistusta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

MSI suunnittelee vesijäähdytetyn GeForce GTX 580:n julkistusta
MSI on tuomassa markkinoille vedellä jäähdytetyn mallin GeForce GTX 580 -ohjaimesta. GeForce GTX 580 HydroGen OC sisältää samanlaisen vesiblokin, jota käytetään myös yhtiön vanhemmassa N480GTX HydroGen -mallissa. Kortti tulee tehtaalta hienoisesti ylikellotettuna, mutta tehokkaan jäähdytyksen ansiosta kellotusvaraa pitäisi riittää myös käyttäjälle.

Kuparisella pohjalevyllä varustettu vesiblokki pitää näytönohjaimen noin 24 astetta viileämpänä kuin referenssimallin ilmalla toimiva jäähdytys. MSI on nostanut grafiikkaytimen 823 MHz:n ja CUDA-ytimet 1645 MHz:n verrattuna referenssin 772/1544 MHz lukemiin. Lisävirtaa tarvitaan 6-pinnisen ja 8-pinnisen PCIe-virtaliittimen verran.

Kortti tukee kolmen kortin SLI-kokoonpanoja ja näyttöliitäntöjä löytyy kappaletta DVI-liittimä sekä HDMI-liitäntä. Vesijäähdytetty monsteri on hinnoiteltu ennakkotilauksessa 563 euroon, mikä tekee kolmen vesijäähdytetyn kortin SLI:stä kohtalaisen hintavan, joskin tehokkaan ja hiljaisen kokoonpanon.


Kuva:TechConnect.

1 kommentti

spukke
Erittäin mielenkiintoinen. Itse en yhtäkään radiaalituulettimella olevaa tule enää ostamaan mut vesi olisi itsellä vain keino saada hiljaiseksi. Harmi ettei sen merkkinen mitä itse fanittaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille