Samsung maksaa hyvityksiä Intelin piirisarjoja saaneille asiakkailleen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung maksaa hyvityksiä Intelin piirisarjoja saaneille asiakkailleen
Samsung on ilmoittanut, että yhtiö aikoo maksaa hyvityksiä tai tarjota vaihtomahdollisuutta kaikille Intelin piirisarjoja ostaneille asiakkailleen. Wall Street Journalin mukaan Samsung myy yhteensä kuutta Intelin piirisarjalla varustettua PC-sarjaa Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Samsungin mukaan hyvityksistä ja vaihto-operaatioista ei tule yhtiölle taloudellisia tappioita, sillä Intel on luvannut korvata jälleenmyyjille aiheutuneet kustannukset. Myös muiden jälleenmyyjien odotetaan ilmoittavan korvaus- ja vaihtomahdollisuuksista piakkoin.

Intel ilmoitti aiemmin sen Cougar Point -piirisarjaa vaivaavasta suunnitteluvirheestä, joka aiheuttaa SATA-porttien toiminnan heikkenemistä ajan myötä. Intelin arvion mukaan suunnitteluvirhe laskee yhtiön tulosta noin 300 miljoonan dollarin verran vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Korjattujen piirisarjaversioiden tuotannon odotetaan pääsevän täyteen vauhtiin huhtikuun aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille