Samsung maksaa hyvityksiä Intelin piirisarjoja saaneille asiakkailleen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung maksaa hyvityksiä Intelin piirisarjoja saaneille asiakkailleen
Samsung on ilmoittanut, että yhtiö aikoo maksaa hyvityksiä tai tarjota vaihtomahdollisuutta kaikille Intelin piirisarjoja ostaneille asiakkailleen. Wall Street Journalin mukaan Samsung myy yhteensä kuutta Intelin piirisarjalla varustettua PC-sarjaa Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Samsungin mukaan hyvityksistä ja vaihto-operaatioista ei tule yhtiölle taloudellisia tappioita, sillä Intel on luvannut korvata jälleenmyyjille aiheutuneet kustannukset. Myös muiden jälleenmyyjien odotetaan ilmoittavan korvaus- ja vaihtomahdollisuuksista piakkoin.

Intel ilmoitti aiemmin sen Cougar Point -piirisarjaa vaivaavasta suunnitteluvirheestä, joka aiheuttaa SATA-porttien toiminnan heikkenemistä ajan myötä. Intelin arvion mukaan suunnitteluvirhe laskee yhtiön tulosta noin 300 miljoonan dollarin verran vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Korjattujen piirisarjaversioiden tuotannon odotetaan pääsevän täyteen vauhtiin huhtikuun aikana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista