Uusi artikkeli: Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa
Intel julkaisi tässä kuussa uudet Sandy Bridge -suorittimet työpöydälle ja kannettaviin. Tutustuimme aiemmassa julkaisuartikkelissa työpöytäpuolen tarjontaan, ja nyt on vuorossa katsaus kannettavien prosessoritarjontaan.

Tutustumme artikkelissa Sandy Bridgen mobiilimallien suorituskykyyn ja akkukestoon. Keskitymme erityisesti työasemaluokan koneisiin tarkoitettuun Core i7-2820QM-suorittimeen. Uudet toisen sukupolven Sandy Bridge -suorittimet käyttävät selvästi vähemmän virtaa ja tarjoavat työpöytämalleihin verrattavaa suorituskykyä ja ovat merkittävä parannus ensimmäiseen Nehalem-pohjaiseen Core-sukupolveen verrattuna. Jos Sandy Bridge oli merkittävä askel työpöytäpuolella, on se sitä vielä enemmän mobiiliympäristössä.

Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille