Samsung myynyt kaksi miljoonaa tablettia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung myynyt kaksi miljoonaa tablettia
Samsung on kertonut viime vuoden edellisen neljänneksen liikevaihdon olleen ennätyskorkea yhtiön historiassa. Liikevaihto ylsi massiiviseen 139 miljardiin dollariin. Vaikka suurin osa yhtiön tuloista tulee muualta kuin kännyköistä ja tablet-laitteista, mielenkiintoisin tieto osavuosikatsauksen yhteydessä oli kuitenkin Samsungin Galaxy Tabin kahden miljoonan kappaleen myyntiluvut.

Samsung kertoi Galaxy Tabin myynnistä viimeksi joulukuun alkupuolella, jolloin myytyjen laitteiden määrä ylitti miljoonan. Yhtiö onnistui siis tuplaamaan Applen iPadin ensimmäiseksi varteenotettavaksi kilpailijaksi mielletyn ensimmäisen sukupolven tablettinsa myynnin. Galaxy Tab on saatavilla 94 eri maassa.

Samsungin odotetaan julkaisevan seuraavan sukupolven version Galaxy Tabista. Tämän hetkisten tietojen perusteella käytössä tulee olemaan yhtiön oma kaksiytiminen Orion-prosessori ja näytössä käytetään Super AMOLED Plus -tekniikkaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille