Acer GN245HQ:ssa sisäänrakennettu infrapunalähetin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acer GN245HQ:ssa sisäänrakennettu infrapunalähetin
Tietokoneiden näyttöjäkin valmistava Acer aikoo tuoda ensi kuun aikana markkinoille LED-taustavalaistun GN245HQ-näytön, josta löytyy 3D-laseja varten ensimmäistä kertaa sisäänrakennettu infrapunalähetin.

Tietokoneiden 3D-näytöistä ei tähän asti ole löytynyt sisäänrakennettua IP-lähetintä, minkä vuoksi kuluttajan on pitänyt ostaa vielä erikseen Nvidian 3D Vision -paketti. Muuten kolmiulotteisia elokuvia on mahdotonta katsella, koska lähetintä tarvitaan katselulasien synkronoimista varten. Acerin ratkaisu vähentää johtosekamelskaa ja on esteettisesti kauniimman näköinen.

Näytön mukana toimitetaan lisäksi katselulasit. Muita 24-tuumaisen GN245HQ:n ominaisuuksia ovat korkea dynaaminen kontrastisuhde (1.000.000:1), kahden millisekunnin vasteaika ja natiivi 1920x1080-resoluutio. Näytössä on kaksi DVI-D-liitäntää ja yksi HDMI 1.4a -liitäntä. Suositushinta helmikuussa julkaistavalla näytöllä on 429 euroa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille